Samen vooruitkijken

Met een HR strategie gericht op jouw bedrijf.

Versterk je reputatie als topwerkgever

Hoe vind je supergemotiveerde medewerkers die niet alleen blijven, maar ook jouw organisatie met trots vertegenwoordigen? Het antwoord: employer branding! Het is de basis voor jouw succes. Een sterk werkgeversmerk maakt het eenvoudiger om de juiste mensen aan te trekken, die perfect passen bij jouw organisatie. Bovendien zorgt het ervoor dat jouw team met trots bij je werkt en het draagt bij aan de naamsbekendheid in de markt. De specialisten van Niewekijk helpen je de unieke kenmerken van jouw organisatie te ontdekken, te versterken en te promoten.

 

Wat kun je verwachten?

Employer branding gaat verder dan het promoten van vacatures. Het gaat om het uitdragen jouw unieke aanbod voor medewerkers als werkgever. Jouw unieke missie, visie, waarden en verhaal waarmee medewerkers zich kunnen identificeren. Een sterk werkgeversmerk zorgt ervoor dat jouw medewerkers zich verbonden voelen en ambassadeur worden van je organisatie. Ook ben je aantrekkelijker voor potentiële kandidaten en wordt de match sneller gemaakt. Nieuwekijk creëert samen met jou een authentiek en aantrekkelijk werkgeversmerk dat talent aantrekt dat past bij jouw organisatiecultuur en medewerkers weet te binden en behouden.

 • Diepgaande analyse. We duiken in jouw huidige werkgeversmerk door gesprekken en een grondige bedrijfsscan. Hoe zien je medewerkers jouw werkgeversmerk?
 • Identificeren van kansen voor verbetering
 • Strategie op maat. We schetsen een helder beeld van wat het betekent om bij jouw organisatie te werken. En we werken dit uit in een authentieke Employer Value Proposition
 • Slimme implementatie communicatieconcept. We optimaliseren jouw online en offline aanwezigheid en voeren initiatieven door die de betrokkenheid van medewerkers vergroten. Zo creëren we een optimale candidate journey
 • Monitoren en evalueren. We houden de impact van de strategie nauwlettend in de gaten en passen aan waar nodig. Trek je meer en betere mensen aan?
 • Continu verbeteren voor blijvende aantrekkingskracht en betrokkenheid.

Een sterk werkgeversmerk maakt het eenvoudiger om de juiste mensen aan te trekken, die perfect passen bij jouw organisatie.

Wat het jou oplevert

 • Verhoogde betrokkenheid en productiviteit
 • Positievere werkomgeving
 • Onderscheidend voor huidige en toekomstige medewerkers
 • Lager verloop
 • Sterke reputatie in de markt
 • Besparing op wervingskosten

 

Wat heeft jouw organisatie medewerkers te bieden? Wil jij je employer brand naar een hoger niveau tillen? Ons team gelooft in de kracht van heldere communicatie en tastbare resultaten. Laten we samenwerken aan jouw succesverhaal! Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Mogelijk ook
interessant

Duurzaam behouden van medewerkers

Ontwikkel jouw organisatie met een vooruitstrevende werkcultuur dat talent koestert en behoudt.

Digitalisering HR-processen en HR-documenten

Verbind en boei jouw medewerkers en ontdek hoe digitalisering hierbij kan helpen.

Extra advies nodig?

Huur een professional in

Heb je nog vragen? Ons team van ervaren HR-professionals en organisatieadviseurs ondersteunt en adviseert jou persoonlijk. .