Samen vooruitkijken

Met een HR strategie gericht op jouw bedrijf.

Digitalisering HR-processen en HR-documenten

Het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen vraagt om een fijne en effectieve werkomgeving. Digitalisering van HR-processen speelt hierin een belangrijke rol in en krijgt steeds meer prioriteit. Automatisering maakt de menselijke maat een beetje makkelijker. Nieuwekijk helpt je hierbij en richt zich op het hele speelveld; van een soepel lopend sollicitatie- en onboardingproces tot skills management en leren en ontwikkelen. We begeleiden de verandering met een tactische, strategische blik en aanpak. Met als doel de ervaring van jouw kandidaten en medewerkers te verbeteren, processen te standaardiseren en geavanceerde data analytics te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Het digitaliseren van HR-processen is een continu verbeterproces. Nieuwekijk ondersteunt jouw organisatie met een gefundeerde, gestructureerde aanpak. Vanuit partnerschap voeren we het gesprek. Wat is het doel dat je wilt bereiken? Wat zijn je ambities? Van daaruit kijken we naar waar je organisatie staat en werken we aan een plan van aanpak dat daadwerkelijk impact heeft. We bespreken met elkaar welke oplossingen passen bij jouw organisatie en vraagstuk. De specialisten van Nieuwekijk verdelen de aandacht tussen mens en technologie. Met onze expertise op het gebied van bedrijfsprocessen, toekomstbestendig personeelsbestand en ontwikkeling helpen we de efficiency van jouw bedrijf te verhogen en de employee journey te verbeteren.

Met deze krachtige samenwerking realiseer je tijdsbesparing en kun je beslissingen efficiënter, sneller en beter gefundeerd maken. Je krijgt ruimte te groeien en innoveren en proactief talentmanagement te faciliteren. Ook draagt het bij aan het bevorderen van een optimale inzet van leren en ontwikkelen.  Kortom, we transformeren jouw HR-omgeving voor een succesvolle en wendbare toekomst.

 • Geavanceerde digitalisering van HR-processen voor een gestroomlijnde werkomgeving.
 • Diepgaande analyses en inzichten in personeelsprocessen en prestaties.
 • Verbeterde betrokkenheid en autonomie van medewerkers.
 • Tijd- en kostenbesparingen door geautomatiseerde processen.
 • Ruimte voor innovatie en concurrentievoordeel in de dynamische arbeidsmarkt.
 • Proactief talentmanagement en bevordering van duurzame inzetbaarheid.
 • Optimalisatie van leer- en ontwikkelingsprogramma’s voor continue groei in jouw onderneming.

De ervaring van jouw kandidaten en medewerkers verbeteren,

Wat het jou oplevert

 • Vergroten van autonomie: Medewerkers ervaren meer controle en vrijheid
 • Optimaal inzicht: Diepgaand inzicht in HR-processen en data voor strategische besluitvorming
 • Verbetering van de medewerkerservaring en vergroten betrokkenheid 
 • Efficiëntie en tijdsbesparing: administratieve taken worden immers geautomatiseerd. Hierdoor kan HR meer tijd besteden aan persoonlijk contact met medewerkers en strategische vraagstukken.
 • Minimalisering van fouten: Door te digitaliseren minimaliseer je risico’s op fouten en verhoog je de nauwkeurigheid.
 • Minder papierwerk en meer toegankelijkheidMet onze digitaliseringsdiensten bieden we niet alleen gemak maar ook een strategische voorsprong op de concurrentie. Ontdek de kracht van geoptimaliseerde HR-processen voor jouw onderneming met Nieuwekijk. Neem contact op om te bespreken hoe jij kunt anticiperen op de toekomst!

Mogelijk ook
interessant

Duurzaam behouden van medewerkers

Ontwikkel jouw organisatie met een vooruitstrevende werkcultuur dat talent koestert en behoudt.
leidinggeven aan een succesvol team

Onboarding op maat

Bouw een sterk fundament voor succes.

Extra advies nodig?

Huur een professional in

Heb je vragen of twijfels? Ons team van ervaren HR-professionals en organisatieadviseurs ondersteunt en adviseert jou persoonlijk. .