Samen vooruitkijken

Met een HR strategie gericht op jouw bedrijf.

Duurzaam behouden van medewerkers

Bouwen aan een positieve werkomgeving

Het behouden van medewerkers is essentieel voor een florerende organisatie. Een evenwichtig werkklimaat met tevreden medewerkers leidt tot een betere dienstverlening en groei. Wil je een beter resultaat met personeelsbehoud? Of het potentieel in je organisatie volledig benutten? Nieuwekijk is jouw partner in het creëren van een omgeving waarin medewerkers zich betrokken voelen en tevreden zijn.

 

Wat kun je verwachten?

Nieuwekijk gelooft in het bouwen van een cultuur van empathie, openheid en professionaliteit. Dat heeft niet alleen een positieve invloed op het behouden van medewerkers. Het versterkt ook het team en maakt je organisatie aantrekkelijker voor nieuw talent.

Onze open en eerlijke aanpak is gericht op nauwe samenwerking met jou, waarbij we diep in de unieke aspecten van jouw bedrijf duiken. Op basis hiervan ontwikkelen we een behoudstrategie die aansluit bij jouw visie en waarden. We luisteren naar de behoeften van de organisatie en jouw medewerkers. Hierdoor kunnen we acties voorstellen die een positieve impact hebben.

Met onze uitgebreide ervaring en middelen ondersteunen onze specialisten je bij het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Met op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en wensen. Samen bouwen we aan een duurzame relatie tussen jou en je medewerkers waarbij betrokkenheid en loyaliteit centraal staan.

 • Het meten van de medewerkertevredenheid; door inzicht te krijgen in de ervaringen kunnen we gerichte verbeteringen doorvoeren
 • Opstellen van een effectieve HR-strategie die aansluit bij de doelen van jouw bedrijf.
 • Implementeren van behoudstrategie: concrete acties zorgen we voor een optimale afstemming tussen cultuur, mensen en processen.
 • Evalueren op basis van feedback van werknemers.
 • Duurzame strategie op lange termijn.

Wat het jou oplevert

 • Verbetering teamsfeer en teamprestaties
 • Bevlogenheid en betrokkenheid
 • Positieve focus
 • Medewerkers die goed in hun vel zitten
 • Verlaagd verzuim
 • Hechte teams
 • Sterke organisatiecultuur

 

Wil je aan de slag met het behouden van medewerkers? Werk dan samen met Nieuwekijk aan goed werkgeverschap. Aan een toekomst waarin jouw organisatie vooruitgang boekt en een bron van inspiratie is voor je medewerkers. Samen bouwen we aan een toekomst waarin jouw bedrijf erkend wordt als een plek waar talent floreert. Neem contact op en maak vrijblijvend kennis met ons!

 

Mogelijk ook
interessant

Digitalisering HR-processen en HR-documenten

Verbind en boei jouw medewerkers en ontdek hoe digitalisering hierbij kan helpen.
leidinggeven aan een succesvol team

Onboarding op maat

Bouw een sterk fundament voor succes.

Extra advies nodig?

Huur een professional in

Heb je vragen of twijfels? Ons team van ervaren HR-professionals en organisatieadviseurs ondersteunt en adviseert jou persoonlijk.