Samen vooruitkijken

Met een HR strategie gericht op jouw bedrijf.

De strategische sessie, geleid door experts van Fervent Digital, biedt een unieke kans voor jouw bedrijf om creatief en inspirerend te brainstormen. Deze dynamische sessie behandelt belangrijke strategische onderwerpen, met ruimte voor discussie en het vastleggen van waardevolle inzichten.

Uit ervaring geven we de voorkeur aan een diverse groep met leden van de directie, marketing, sales of HR (maximaal 3 personen), omdat deze mix vruchtbare discussies en innovatieve ideeën stimuleert. Fervent Digital zal 2-3 experts leveren, waaronder een strateeg, online marketeer en vaak een UX Designer of videograaf, die samenwerken met een expert van Nieuwekijk om ideeën te visualiseren en tactieken te delen

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de sessie komen onderwerpen aanbod zoals digitale marketingstrategieën, salesverbetering en HR-optimalisatie. We moedigen actieve deelname aan om nieuwe ideeën te verkennen, uitdagingen te identificeren en samen concrete actieplannen te maken die jouw bedrijf vooruit helpen. Als onderdeel van onze strategische sessie helpen we ook bij het bedenken van een creatief haakje dat jouw bedrijf onderscheidt en onvergetelijk maakt voor jouw doelgroep. Dit haakje zal ervoor zorgen dat je opvalt in de markt en meer impact maakt.

Dit doen we door de volgende punten de behandelen.

  • Doelen – Wat zijn de (Smart) doelstellingen? Het startpunt van de sessie en vervolgstappen.
  • Doelgroep – Wie willen we bereiken? Wat zijn de behoeftes/twijfels? Welke kanalen en zoekwoorden.
  • Kernwaarden – Hoe onderscheiden we ons en zijn we relevant voor de doelgroepen.
  • WHY, HOW WHAT – Waarom bestaat het bedrijf? Hoe werken we? Wat zijn de producten/diensten?
  • Concurrenten – Wat onderscheidt ons van concurrenten?

 

Waarom deelnemen?

Door deel te nemen aan deze strategische sessie krijg je toegang tot strategische inzichten en praktische adviezen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Bovendien biedt de interactieve en laagdrempelige opzet van de sessie een kans om te netwerken, nieuwe ideeën op te doen en waardevolle contacten te leggen binnen jouw vakgebied.

 

 

 

Vervolg na de sessie

Na de strategische sessie kan Fervent Digital jouw organisatie verder begeleiden op het gebied van digitale marketing. Zij schrijven een marketingactieplan waarmee je de marketing actief kunt gaan voeren. Door data-analyse en optimalisatie kunnen ze je bedrijfsprocessen verbeteren en je resultaten optimaliseren met een marketingplan.

NieuweKijk zal jouw organisatie helpen om de strategische inzichten te vertalen naar een concreet actieplan die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Dit proces begint na de strategische sessie met Fervent, waarbij de kansen en uitdagingen worden geïdentificeerd en omgezet in praktische stappen voor implementatie. Denk hierbij aan het opstellen van een gedetailleerd stappenplan, het betrekken van relevante belanghebbenden en het monitoren van de voortgang. Bovendien zal NieuweKijk proactieve ondersteuning bieden om de impact van deze waardevolle inzichten volledig te benutten.

Mogelijk ook
interessant

Duurzaam behouden van medewerkers

Ontwikkel jouw organisatie met een vooruitstrevende werkcultuur dat talent koestert en behoudt.

Digitalisering HR-processen en HR-documenten

Verbind en boei jouw medewerkers en ontdek hoe digitalisering hierbij kan helpen.

Extra advies nodig?

Huur een HR professional in

Zit je nog met vragen of twijfels? Ons team van ervaren HR-professionals bij NieuweKijk is hier om jou persoonlijk te ondersteunen.